EEN STABIELE FACTOR

HET VERTROUWDE ADRES IN VLISSINGEN.

Al bijna 30 jaar is Rob de bekendste pizza-bakker van Vlissingen . Sinds het jaar 2000 is hij niet alleen pizzaiolo maar tevens de eigenaar van het markante pand aan het Bellamypark. Het markantste plein van de ‘Stad aan Zee’ heeft in de loop der jaren meerdere metamorfoses ondergaan ten gevolge van herstructurering. De recentste betrof het autovrij maken van de horecakant.

Pizza-Service, die pionier was in de lokale maaltijd-bezorg-service  kent al sinds jaar en dag een trouwe clientèle die zelfs voorbij de landsgrenzen gaat. Regelmatig vinden toeristen hun weg terug naar de speciale Pizzas en Pastas van Rob.

BEKENDE EN NIEUWE GERECHTEN

VOOR DE LUNCH, TUSSENDOOR OF DINER.

Naast de vertrouwde 30 soorten Pizzas en onze Pastas is onze menukaart meerdere keren uitgebreid.  Nieuwe verse gerechten met interessante namen zoals Feta al Forno en Gamba’s Piri-Piri hebben hun intrede gedaan. Onze Spare Ribs en Hotwings zijn inmiddels al razend populair.

De nieuwste aanwinst is de lunchkaart met vers geroosterde Panini, Salades en onze ‘Mobstyle’ uitsmijters !

Vanaf 16.00uur kunt u, zoals u al 30 jaar gewend bent, ook uw maaltijd laten thuisbezorgen. Bestellen gaat heel eenvoudig via onze Bestelpagina op deze website.

EEN DRANKJE EN EEN PRAATJE

VERSCHILLENDE BIEREN OF EEN ELEGANT GLAS WIJN.

Met 22 soorten bier, een selectie wijn of gewoon een glaasje fris is er altijd ruime keuze. Ook voor steeds opnieuw vers gemalen kopje koffie kunt u bij ons relaxen en de bedrijvigheid op het Bellamypark gadeslaan. Heeft u onze Café Corretto al geproefd? Een italiaanse Espresso met een scheutje Grappa.

Vlissingen is gezegend met de meeste zonuren van Nederland en daarmee ook terras-stad bij uitstek. Of u voor een lunch komt, een diner of gewoon even tussendoor, ons terras is elke dag open.

UITGELICHT    LUNCHKAART

LUNCH SPECIAL:
MOBSTYLE UITSMIJTERS !
CHECK IT OUT!

SOCIAL MEDIA   PIZZA-SERVICE ONLINE

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS VIA ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

OPENINGSTIJDEN

7 DAGEN PER WEEK

MA – DO 12.00 – 22.30 UUR
ZA 12.00 – 22.30 UUR
ZO 12.00 – 22.00 UUR

RESTAURANT

30+ PLAATSEN EN TERRAS

UITGEBREIDE KEUZE

30+ SOORTEN PIZZA

WI-FI HOTSPOT

GRATIS  VOOR GASTEN

pizza vlissingen embleem